Moje delo

Seminarji


Seminarji nas vodijo skozi mavrična popotovanja našega življenja. V njih odkrivamo VZROKE naših ujetosti in se poglobimo v njihova ODPRAVLJANJA.


MOJI SEMINARJI

Seanse


Posebna psihoterapija, kjer prepoznavamo in razrešujemo konfliktna stanja v človeku, kot posledica neravnovesja med željami – poslanstvom naše Duše in "željami" naše zemeljske osebnosti, kjer pa gre velikokrat le za izpolnjevanje pričakovanj naših staršev..., okolice. Vse to pa posledično vpliva na vsa področja našega življenja.


PREBERI VEČ

Terapije z angeli


Ko nam v življenju za trenutek "zastane" korak, ko je bolečina v Duši pregloboka, da bi zmogli iti naprej v veselju, Vam v objemu energij ANGELOV višjega stanja - višjega zavedanja in brezpogojne LJUBEZNI POMAGAMO PONOVNO POISKATI radost duše in srca.


PREBERI VEČ

Rezanje karmičnih vezi


Vsaka Duša – vsak človek se v to življenje rodi tudi z namenom, da z določenimi ljudmi "izravna" karmični dolg. In kot pomoč in v nadaljevanju veliko lažjo pot k lastni osvoboditvi bremen preteklosti, se postorijo "karmični rezi" eteričnih vezi že postorjenih izravnav s pomočjo Energij višjega stanja – višjega zavedanja. To se lahko naredi tudi z že pokojnimi Dušami, ki velikokrat še "od zgoraj" obvladujejo svoje bližnje na zemlji.


PREBERI VEČ