Seminar SPOZNANJA
June 22, 2018
Terapije z angeli
June 27, 2018

Seanse

Vsak človek – vsaka Duša se rodi s poslanstvom skozi svoj najvišji namen. Ker pa nas premnogokrat že otroštvo »nezavedno« zablokira in tako omeji našo "lahkotno" pot skozi življenje, na seansah prepoznavamo, KJE in KDO je s svojo energijo premočno posegel v naše energijsko polje, KJE in KAKO je potrebno postaviti meje drugim in samemu sebi.


MOČNO IN IZRAZITO JE VEDNO NAJPREJ IN NAJBOLJ PRISOTNO SVOJE LASTNO NESPREJEMANJE IN STRAHOVI, KAKO TO POSTORITI.

Brezpogojna Ljubezen je "nekaj", s katero pomeni najprej Sebe sprejeti takega, kot trenutno smo – v vseh "odtenkih" – tudi svoje "temne sence" Duše.

Začnemo si zavedati notranje moči in kako to MOČ pozitivno uporabiti na vseh področjih življenja. V odnosih do sebe, svoje ožje in širše družine, prijateljev, sodelavcev... skratka vseh, ki tako ali drugače "naključno" prečkajo naša križišča. Vsaka Duša se z namenom pojavi v našem življenju. Tudi drobni in tihi dotiki Dušic nosijo lahko zelo velik pomen.

Seanse nas vodijo tudi v RAZUMEVANJE, ZAKAJ so določeni ljudje – Duše, tako močna bolečina naše biti in kako to bolečino z razumevanjem spuščamo iz sebe in se tako OSVOBAJAMO občutkov žalosti, jeze, tesnobe ..., ki so nas "razžirali" že dolga leta.

ZAČENJAMO SI DOVOLITI SLIŠATI SVOJE "NOTRANJE KRIKE", ki so leta dolgo odzvanjali in odmevali zaman.

Dovolimo si storiti korake v svojo lastno svobodo – v svoje ŽIVLJENJE. Dovolimo si povedati "na glas", kaj so naše sanje in storiti vse, da jih začnemo tudi uresničevati,izpolnjevati, ŽIVETI!